top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

De klant die na tien jaar terugkeerde

Vaak komen afspraken binnen via de website. Net zoals deze afspraak. Dit verhaal vond ik zo mooi dat ik het graag wilde delen. De dame is keurig op tijd in mijn winkel, hoewel ze er een eind voor moest rijden. Daarom beginnen we met lekkere koffie, dat is altijd goed om mee te starten. ‘Hoe kwam je op het idee om hier een kleuranalyse te boeken?’, vraag ik haar nieuwsgierig. Ze schiet in de lach. ‘Tien jaar geleden heb ik me door jou een keer aan laten kleden. Ik heb die kleding zo veel en zo vaak gedragen. Ondertussen verhuisde ik naar een andere plek. Voor mijn werk kwam ik weer eens in Meppel. Ik liep langs de winkel en was zo blij toen ik zag dat die er nog was. Toen heb ik meteen een kleurafspraak geboekt.’

Wat een mooi verhaal, denk ik bij mezelf. Snel gaan we na de koffie aan het werk. De lentedoeken staan haar fantastisch. Ze straalt er helemaal in en haar prachtige ogen komen heel mooi uit. Als ik haar meer vertel over haar figuurlijn, herkent ze zichzelf daarin. En dan begint het passen. Veel hoeft ze niet te passen. ‘Die kleuren zijn zo mooi allemaal.’ Met een mooi jasje maken we haar outfit af en we kiezen voor extra tops onder het jasje, zodat ze het veel kan dragen en veel kan combineren. Van sportief tot gekleed. Alle opties zijn mogelijk.


Blij verrast vertrekt ze met alle mooie items weer naar huis. Ik hoop dat ze deze net zo vaak gaat dragen als de items die ze tien jaar geleden bij me kocht.


Graag gedaan!


Liefs, Dorris


232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page