top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

De waarde van een kleuranalyse voor je loopbaan

Op deze prachtige ochtend ontvang ik twee jonge zussen. De ene zus studeert nog, de andere zus staat aan het begin van haar loopbaan.

Nog niet zo lang geleden was hun moeder in de winkel voor een kleuranalyse. 'Ze kreeg zoveel positieve reacties op haar kleding', zegt de oudste zus. 'Daarom komen we nu gezellig samen, wij zijn ook heel benieuwd en willen ook zo stralen.'


Als we beginnen met de kleurdoeken zien ik dat de koele zomerkleuren haar huid heel zacht maken. Ook haar ogen komen prachtig uit met deze kleuren. Haar zus straalt in de warme lentedoeken. 'Ik ben het niet gewend om veel kleur te dragen, maar ik zie wel duidelijk dat deze kleuren het heel goed doen op mijn huid.'


In de winkel doet ze toch een vrolijk gekleurd truitje aan. 'Bijzonder, ik voel me hier toch wel heel goed in.' Het gekleurde truitje mag mee naar huis. Beide zussen vinden mooie items uit de winkel en gaan stralend het weekend tegemoet.


Als ze weg zijn bedenk ik me maar weer wat een kleuranalyse kan doen je carrière.

Het hele verhaal met kleur- en figuur analyse, is echt leeftijdloos. Het gaat er altijd over wat bij jou past. Dat maakt het misschien wel zo bijzonder.


Liefs,

Dorris132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page