top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Een heel klein beetje zussen

Mijn telefoon laat weten dat ik een berichtje heb ontvangen. Ik open het en zie dat het van een klant is, een lieve herfstdame. ‘Ik wil eigenlijk toch wel graag dat ene herfstjurkje’, en ik weet meteen welke ze bedoelt. Ik weet ook dat de jurk voor een reünie bedoeld is, een moment waarop je zeker wilt stralen. Gelukkig ken ik deze lieve dame al heel lang. Ik weet precies welk kleurtype ze is. Ook haar figuurlijn ken ik. Dat is niet heel raar, want we zijn beiden herfsttypes met een sportieve bouw.


Aan het einde van de middag komt ze de winkel binnen. ‘Ik ga meteen even passen hoor’, zegt ze

enthousiast. Het is inmiddels gezellig druk. Als ze niet veel later voor de passpiegel staat zien alle andere dames het ook meteen: deze jurk hoort helemaal bij haar!


‘Zo heerlijk dat ik panty’s en verschillende shirtjes heb om de jurk mee af te stylen. Zo kan ik de jurk dragen op warme en koude dagen.’ Ze is blij met haar aankoop en drinkt gezellig nog een glaasje water aan tafel.


Niet veel later komen er twee zussen binnen. Vanaf haar plekje aan tafel ziet ze dat een van de

dames een gele top pakt. ‘Die staat haar vast heel mooi’, zegt ze zachtjes tegen mij. Na gezellig te hebben gekletst gaat de gele top met een van de zussen mee naar huis. Na het afrekenen kijkt ze ons aan. ‘Zijn jullie ook zussen van elkaar?’, vraagt ze ons. We schieten spontaan in de lach. ‘Ja hoor’, zegt de lieve klant. ‘Alleen wilden onze ouders niet trouwen.’


Een prachtige dag met een mooie glimlach. Ook dit najaar gaan we heerlijk door met dames mooier maken.


Liefs,

Dorris

205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page