top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Enthousiast na een kleuranalyse

Bijgewerkt op: 20 jun. 2020

Een paar weken geleden: Een lieve herfstdame staat in mijn winkel. Ze heeft bijna al haar zussen meegenomen, op een na. Voor deze laatste zus waarschuwt ze me lachend. ‘Ze weet precies wat ze wil en daar windt ze geen doekjes om’. Dan zijn ze een paar weken later samen in de winkel. Ze vindt niets leuk en ze wil niets passen. Ik laat haar dan toch wat items zien. Daar wordt ze enthousiast van en ineens wil ze alles kopen. ‘Dan moet je wel eerst een kleuranalyse doen’, zegt haar zus. ‘Dat vind ik niets, ik mag toch kopen wat ik wil?’ Ik sus de boel. ‘Je mag kopen wat je wilt maar ik heb een ander voorstel. Ik bewaar wat items voor je tot na de afspraak. Dan kun je na de kleuranalyse altijd nog kijken of je er echt blij mee bent.’ Ze vindt mijn voorstel moeilijk, maar ze laat los. Een week later is ze weer terug en ze is helemaal klaar om te zien wat kleuren met haar huid doen. En wat hebben we een lol! Uiteindelijk neemt ze van de items die ik voor haar bewaarde alleen de sjaal. ‘Nu, na de kleuranalyse begrijp ik pas echt wat me goed staat’. De items die ze eerder uitzocht waren allemaal goed. Alleen de items die ze nu kiest staan haar veel beter en maken haar prachtig. Haar zus en ik genieten ervan als we zien hoe blij ze is met al haar aankopen. Daar doen we het voor. Graag gedaan! Dorris en Co! Wilt u meer weten over een kleuranalyse? Neem dan gerust contact op met Dorris. Dat kan per email via dorris@dorrisenco.nl. Of kom langs in de winkel aan de Hoofdstraat 82 Meppel.


223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page