top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Koopzondag bij Dorris & Co

Vandaag staat er een dame in mijn winkel, ze is winter en ze komt hier wel vaker. 'Ik zou zo graag mijn zus een keer een kleuranalyse aanbieden'. Ze voegt woord bij daad. We moeten er even op wachten want haar zus heeft een drukke baan. Uiteindelijk spreken we af op koopzondag. Een mooie oplossing. Iedereen kan en dat alleen is al een feestje waard.


Op koopzondag staan ze keurig op tijd voor de deur. Zuslief is helemaal in het zwart gekleed. Ook haar haar is zwart geverfd. 'Ik wil heel graag zwart blijven dragen', zegt ze meteen. Ik slik en ik vraag me af hoe deze kleuranalyse eruit gaat zien.


Maar ik word aangenaam verrast. Ik hoor alleen maar 'oooohs' en 'aaaahs' tijdens de kleuranalyse. De lentedoeken laten haar gezicht helemaal stralen, haar ogen komen prachtig uit. Terwijl we ons te goed doen aan een kop koffie en wat lekkers leg ik nog wat meer uit over haar figuurlijn. Ze is enthousiast en ze bekijkt de kleurkaarten op tafel uitgebreid.


Haar zwarte haarkeur blijkt 'Coronahaar' te zijn. Dat zie ik wel meer in deze tijd; een snelle en makkelijke oplossing die lang niet altijd flatteert. 'Dat ga ik zo snel mogelijk anders doen', zegt ze. En ik ben daar heel benieuwd naar. Na de koffie begint ze met passen. We zien meteen dat de lentekleuren haar ontzettend mooi staan en ze straalt er helemaal in.

Haar zus, de winterdame, vindt ook een mooi blauw pak. Ik verras haar met een felle gele top eronder. Ze schrikt er even van. 'Maar wat staat het mooi', zegt ze als ze de paskamer uitkomt.


Zo verloopt ook deze kleuranalyse weer heel anders dan ik had verwacht. Beide zussen lopen stralend de winkel uit. Blij zijn met jezelf is toch het mooiste wat er is?!


Daar doen we het graag voor!


Liefs en graag gedaan,

Dorris
215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page