top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Moeder en dochter in de winkel


Haar moeder reserveert via onze website voor een kleurafspraak. Bij de tekst schreef ze: ‘voor mijn dochter die een nare tijd achter de rug heeft.’ Op de afgesproken datum staan ze samen voor de winkel. Het is meteen gezellig. Moeder herken ik als klant. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie beginnen we met de kleuranalyse. Dochterlief zit al klaar voor de spiegel. ‘De doeken die ik per vier om je hals leg, liegen nooit’, en ook deze keer doen ze dat niet. De dochter is net zoals haar moeder een prachtige zomerdame. ‘Ik zie het zelf ook met die verschillende kleurhoogtes’, zegt ze enthousiast. Ze is blij met de uitkomst en herkent zich er gelukkig ook in.

Terug in de winkel bekijk ik haar figuurlijn ‘Je hebt een atletische figuurlijn met veel lengte. Dat betekent dat je veel vesten, sjalen en ruimvallende tops kunt dragen.’ Ik laat haar een bandplooi jeans zien. Enthousiast past ze die en als ze de paskamer uitkomt zie ik dat die haar als gegoten zit.

In het opruimingsvak vinden we nog een prachtige blouse die ze ook als vest kan dragen. ‘Wat leuk, ik voel me meteen helemaal mezelf. Nooit geweten dat kleding kopen zo makkelijk kan zijn.’

Ze neemt een paar mooie items mee. Daarna gaan moeder en dochter gezellig samen nog even in de stad koffiedrinken. Later in de ochtend lopen ze weer voorbij, we zwaaien en ze steken hun duim op. Mooi geslaagd.Graag gedaan!

Liefs, Dorris


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page