top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Naar Dorris&Co in Coronatijd

Corona, we kunnen er niet omheen. Zeker in de eerste weken waren dames soms huiverig om binnen te komen. Dat begrijp ik helemaal. Zo ook deze dame. Ze staat buiten en verschanst zich achter haar fiets. ‘Wat kost die trui?’, vraagt ze me. Ik laat in de deuropening en vanaf een afstand de trui zien en noem de prijs. ‘En die sjaal, van welk materiaal is die gemaakt?’ Ik kan haar vertellen dat de sjaal van 100% katoen is. ‘Dat is mooi, want ik houd van natuurlijk materialen. Kan deze sjaal ook voor het lentetype?’, vraagt ze me dan. ‘Jazeker kan dat’, zeg ik lachend. Daarna hebben we het even over de prijs. De sjaal is wat duurder. Dat komt omdat het een grote doek is die je in de zomer ook als stola kunt gebruiken over een jurk of een top met blote schouders. ‘Hoe doe je dat precies?’ In de deuropening doe ik het voor. ‘Ik ben wel een herfsttype, de sjaal staat jou wel tien keer mooier’, zeg ik nog. En ik drapeer de sjaal over mijn schouders. Ze lacht. ‘De sjaal is top, maar hij staat jou inderdaad niet zo mooi’. En dan lachen we samen. Wat is het toch eenvoudig om mooi te stralen. Fijn dat we samen in deze tijd even heerlijk konden lachen. Ook in deze Corona-tijd is iedereen welkom in de winkel. Wel mogen er slechts drie klanten tegelijk in de winkel zijn. Zijn er drie

klanten binnen? Dan kunt u buiten wachten op een stoel. Dat lukt prima met dit mooie weer! Pas goed op jezelf en op je naasten! Graag gedaan! Dorris&Co.

Wilt u meer weten over een kleuranalyse? Neem gerust contact op met Dorris. Dat kan per email of via dorrisenco.nl. Of kom langs in de winkel aan de hoofdstraat 82 in Meppel.

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page