top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Op je mooist stralen, elke dag opnieuw

Het eind van 2023 komt langzaam dichterbij. Het was een prachtig jaar. Heel veel dames hebben in 2023 kennisgemaakt met hun ‘mooiste kleuren’.


Zo ook deze twee dames. Een werkt met een collega die al heel goed weet hoe ze op haar

allermooist kan stralen. ‘Elke dag zie ik weer hoe ze loopt te stralen. Ik kan het niet helpen dat ik dit zelf ook hele graag zou willen’. Dat begrijp ik natuurlijk helemaal. ‘Ik neem iemand mee’. Altijd goed en op de dag van de afspraak staan ze keurig op tijd voor de deur. Niet veel later blijken ze een prachtige lente- en zomerdame te zijn.


Wat een metamorfose maak ik weer mee in de winkel. ‘Wat zie ik er goed uit’, de lentedame is

enthousiast. ‘Wat kleedt de goede kleur me mooi af’. Ze zien het beiden, het is echt zo en het is een prachtig gezicht. De zomerdame was onbewust al heel goed bezig met de voor haar juiste kleuren. ‘Ik voelde me altijd al thuis bij kleuren die iets vergrijsd zijn. Ze staan me zo mooi zacht’. Inderdaad. De zomertinten maken dat haar huid een porseleinen gloed lijkt te hebben. Deze kleuren staan haar fantastisch. ‘Ook al deed ik onbewust de goede dingen, ik heb toch heel veel geleerd over kleuren.’


Weer twee dames die kunnen stralen. Elke dag opnieuw. Wil jij dat ook? Dat kan, want volgend jaar gaan we natuurlijk weer door met de kleuranalyses. Voor meer informatie: zie de website

www.dorrisenco.nl of wandel eens binnen!


Voor iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en kleurrijk 2024!


Liefs Dorris

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page