top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Van vertrouwde modellen naar een verfrissende nieuwe stijl

Al heel wat jaren komt deze zomerdame bij mij in de winkel. Lang geleden zag ik al dat haar figuurlijn een ‘lichte peer’ is. Bij deze figuurlijn is het altijd prachtig om het accent op je taille te leggen. Een wijdere broek of rok kleedt benen mooi af. En een hogere hals staat deze figuurlijn ook heel goed.


Tekst gaat door onder afbeelding


Deze zomerdame vond mijn suggesties over een wijdere broek en een hoge halslijn, heel lang maar niets. ‘Ik blijf liever bij mijn vertrouwde smalle modellen en tops met een lage hals.’ Dat is prima, uiteindelijk is het belangrijk dat je kleding draagt waar je je goed in voelt.

Onlangs stond ze onverwachts in mijn winkel. ‘Dorris, ik wil iets met je delen’. Nieuwsgierig hoorde ik haar aan. ‘Ik hoorde al heel lang wat je steeds tegen me zei en ik wilde het toch eens proberen.’ In de sale kocht ik hier een coltrui en een broek met wijdere pijpen. En ik ben zo verrast over hoe het me staat! Aan de coltrui ben ik al gewend en ik vind het ook steeds prettiger dragen. Over de wijde broek heb ik al zoveel complimenten gehad. Dat heb ik echt aan jou te denken. Ben ik na al die jaren toch helemaal om. Ik ga beslist geen smalle broeken meer kopen. En ook bij nieuwe aankopen let ik toch wat meer op de halslijn van de tops.’


Zo leuk en fijn om te horen en ze doet een paar goede aankopen bij mij. En ik zie hoe ze straalt in de spiegel. Hier doen we het voor. Niets moet, alles mag, en ik kan je helpen om je op je mooist te laten stralen.


Liefs Dorris

178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page