top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Welke figuurlijn heb jij?

Voor in de winkel hangt een leuke poster. Daar staan de vier figuurlijnen op afgebeeld. Ik zie vaak dames die de poster bekijken en overtuigd zijn van hun eigen figuurlijn. ‘Ik ben een appel’, hoor ik dan vaak. Deze week gebeurde dit ook weer. Twee vriendinnen keken samen vol interesse naar de poster. ‘Volgens mij ben ik deze’, en terwijl ze het zegt wijst de dame de figuurlijn ‘krant’ aan. Vanuit mijn ooghoeken volg ik het gesprek. Dit is te leuk.

‘Ik heb denk ik een peerfiguur.’ Als ze naar me kijken zien ze mij glimlachen. We raken in gesprek. De dame die dacht dat ze een ‘krant’ was, blijkt een ‘zandloper’ te zijn. En haar vriendin is geen ‘appel’, maar een ‘peer’.

Zo zag ik weer eens dat het best moeilijk is om zelf te bepalen welke figuurlijn je hebt. ‘Overigens is de ene figuurlijn niet mooier of beter dan de ander’, vertel ik erbij. ‘Hier leer ik je hoe je het mooiste uit jezelf kunt halen, ongeacht welke figuurlijn je hebt.’

De vriendinnen willen hier wel meer van weten. Want als je weet welke figuurlijn je hebt volgt automatisch dat je ook wilt weten welk seizoenstype je bent.

Ze maken een afspraak voor een kleuranalyse. Ik ben nu al benieuwd wat daar uit gaat komen. Maar ik weet zeker dat de dames na de analyse van hun seizoenstype en figuurlijn weten hoe ze op hun allermooist kunnen stralen. En dan is mijn missie weer geslaagd.


Graag gedaan!


Liefs, Dorris


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page