top of page
Zoeken
  • karinrozeboom

Zo moeder, zo dochter

Haar moeder is al fan van onze winkel. Daarom wil ze graag dat haar dochter ook een kleuranalyse laat doen. Haar dochter staat niet echt te popelen. Maar na een beetje aandringen van haar moeder en van ons, maakt ze toch een afspraak. Vanochtend was het zover. Eigenlijk was ik blij verrast haar te treffen. Ik had stiekem gedacht dat ze de afspraak af zou zeggen. Maar niets is minder waar. Keurig op tijd staat ze blij voor de deur te wachten. ‘Mijn moeder kon niet mee, ze moest vanochtend nog werken’. ‘Geen probleem’, zeg ik vrolijk en we gaan aan de slag. Al snel zien we door de kleurdoeken grote verschillen in haar huid ontstaan. ‘De trui die je nu aan hebt staat je ook geweldig’, zeg ik eerlijk en gezellig kletsend gaan we verder. ‘Bij sommige kleuren zou ik me zo ziek kunnen melden op kantoor. Wat een effect kan kleur op je huid hebben!’, zegt ze verbaast. Ik ben het met haar eens. Na de kleuranalyse weten we dat ze een prachtige lentedame is. Net als haar moeder. ‘Ik was altijd al flink jaloers op de kleurenkaart van mijn moeder’, bekent ze dan. ‘Er staat zoveel mooie kleuren op. Ik had al bedacht dat ik die nooit aan zou kunnen omdat ik een ander kleurtype zou zijn. Maar ik ben dus ook lente.’ En dat is waar, want ze ziet er prachtig uit in lentekleuren.

Kleding passen doen we in de middag als haar moeder er ook bij is. Wel zo leuk en gezellig.


Graag gedaan!

Dorris&Co218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page